ÖZER ARSLAN

24.06.1971 tarihinde Narman-Erzurum da doğdu. Eğitimini sırası ile Gazi İlkokulu, Küçükköy İmam Hatip Lisesi ve Fatih Vatan Lisesinde, Üniversiteyi Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

Öğretmenliğe 1995 yılında Mustafa Karuşağı İlköğretim okulunda başladı, sırası ile Anadolu Hisarı İlköğretim Okulu, Haydarpaşa Endüstüri Meslek Lisesi, Capitol Ortaokulunda öğretmenlik yaptı.

2017 Yılında idareciliğe başladı, Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, Samandıra Ortaokulu, İlçe Milli Eğirtim Müdürlüğü Özel Büro, Ortadağ Ortaokulu Kurucu Müdürlüğü yaptı.

13.09.2023 tarihinden itibaren İstanbul Prof.Faik Somer Spor Lisesinde göreve başladı, bununla birlikte çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurullarında görev yapmakta.

Evli ve 1 çocuk babasıdır.

08.03.2024 252